het verkoopteam

van park voorn

VeldhuizenKoot Makelaars & Taxateurs zijn als verkoopmakelaar verbonden aan Park Voorn. Met de vestiging aan de Zandweg kennen makelaars Ko Koot en Robert Veldhuizen de plek als geen ander. Weten waar de voorzieningen te vinden zijn. Hoe dichtbij het stadshart is. Ervaren hoe vlot het forenzen via spoor en snelweg verloopt. Duiden wat waar te doen is. Wie kan de sfeer van Park Voorn beter beschrijven dan degene wiens habitat het is? Precies.

VeldhuizenKoot Makelaars & Taxateurs informeert, adviseert en begeleidt u door het volledige aankoopproces. 

Tel: 030 236 7000
nieuwbouw@veldhuizenkoot.nl

Links Robert Veldhuizen, rechts Ko Koot.

KOPEN IS VERKOPEN

Wie nu een nieuwbouwwoning koopt, laat meestal een woning achter met een flinke overwaarde. Maar hoe wordt de actuele verkoopwaarde van uw woning bepaald? Welke criteria gelden specifiek voor uw woning? Wat is reëel? Hoe groot is de kans dat u het snel verkoopt? VeldhuizenKoot is dé makelaar voor Park Voorn. Wij regelen uw aankoop in Park Voorn, maar ook de verkoop van uw huidige woning. Alles in één hand. Hoe makkelijk is dat?


GRATIS FINANCIËLE CHECK

Het zal u toch niet gebeuren dat uw droomhuis in Park Voorn straks aan uw neus voorbijgaat? Hoeveel heeft u nodig? Wat heeft u nu aan overwaarde? Welk hypotheekvorm past het beste bij uw situatie? Rabobank Utrecht en omstreken heeft een samenwerking met Park Voorn. Adviseurs Peter-Jan Top, Johan Kemp en Sabine Berenschot staan voor u klaar en zijn volledig op de hoogte van het project. Vraag via deze link: Rabo Financiële check Park Voorn de gratis financiële check aan. U wordt binnen 24 uur teruggebeld om een afspraak in te plannen voor een onlinevideogesprek.


Tijdlijn

maart 2021

Selectie aannemer

mei 2021

Pre-sale

Afgifte omgevings- vergunning

juni/juli 2021

Start verkoop

juli 2021

Verkoop- gesprekken

Tekenen overeen- komsten

4e kwartaal 2021

Start Sloopwerk

eerste helft 2023

Oplevering

Projectontwikkelaar:

Huys te Voorn Vastgoed b.v.


Projectmanagement:

Park Voorn

Interesse

Ziet u zichzelf al wonen in Park Voorn? Spreekt het woonconcept in een parkachtige omgeving u aan? Meld u direct aan als geïnteresseerde voor nieuwbouwproject Park Voorn. Wij informeren u vervolgens over de woningen en houden u op de hoogte van het laatste bouwnieuws. Uw aanmelding is vrijblijvend. U kunt uw inlog-account alvast aanmaken. Als straks de inschrijving start (prognose eind eerste kwartaal 2021), dan hoeft u alleen de keuze van uw favoriete woning(en) kenbaar te maken.